JPD Japan Danmark

JPD Japan ApS blev stiftet i 2011 – Forinden blev det hele startet under navnet Injecto Performance, som startede i 2005.

2005-2007 –
Hovedsagelig import og salg af stylings dele fra Europa og USA til Honda.

2007-2010 –
Der blev ændret produkt sortiment, og største delen blev udskiftet med japanske mærker – Der blev stiftet et tæt samarbejde med en leverandør i Japan omkring dele – som udviklede sig til et samarbejde omkring biler – De første biler blev købt i 2007, det tog hurtig fart og Injecto Performance blev hurtig en del af det japanske bil kultur liv i Danmark og hovedsagelig inden for DRIFT.
I denne periode blev det til et nyt navn, og fra 2008 blev Injecto Performance til JPD Japan.

2011-2012 –
JPD Japan ApS blev stifte – det var start skuddet til endnu et skridt mod en større udvidelse af selskabet.

2012-2017 –
Reserve delene bliver lagt lidt på hylden i denne periode, da importen af bilerne har taget over – JPD Japan ApS, bliver i denne årrække førende i Danmark inden for import af biler fra Japan med omkring 30 biler om året – Der bliver også skrevet historie i disse år – Der bliver importeret og solgt nogle af de første af japanske kult biler, og JPD Japan ApS bliver også kendt for at kunne få godkendt biler, som man troede ikke var mulig i Danmark – Bla. kan der på CV’et skrives import af den første JZX100 Chaser, JZX100 Mark II og Skyline KGC10 (Hakosuka), godkendelse og indregistrering af den første Skyline R34 GT-T samt Skyline R34 GT-R, Silvia S15 Spec-R, JZX100 Chaser mm.

2018-2020 –
JPD Japan ApS bliver under selskab til hoved selskabet som startes i Japan, JPD Japan GK (JPD Japan Ltd.), JPD Japan er nu et international selskab med hovedsæde i Japan, og med hoved aktivitet i eksport af biler og aftermarket dele til hele verden – og med et stort netværk i Danmark.
JPD Japan ApS er distributør i Danmark inden for reservedele, og håndtering af import af biler for kunder der har handlet biler hos vores hovedselskab JPD Japan GK.

2021 – JPD Japan ApS starter op med dansk hjemmeside og planlagt butik i løbet af 2021, JPD Japan ApS har ikke haft egen hjemmeside siden 2017 – Formålet for JPD Japan ApS vil være at kunne levere service og reservedele samt udvalgte universal dele samt brugte dele til den vores danske kunder med japanske biler – med dag til dag levering eller afhentning.