Privatlivs politik

Personoplysninger
Vi gemmer kun personlige oplysninger som er nødvendige for at fuldføre bestillinger, vi gemmer kun personlige oplysninger ved oprettelse af en kundekonto og handel herpå.

Videregivelse af oplysninger
Personoplysninger afgivet på til JPD Japan ApS, vil KUN blive brugt til/af følgende

  • Internt arbejde – INGEN tredje part.
  • Fragt selskaber som GLS, DHL og PostNord eller andet godstransportør
  • Hvis nødvendig angivet til statslig enheder, ved misbrug eller svindel over for JPD Japan ApS eller på vor hjemmeside www.jpdjapan.dk

Markedsføring
Er du tilmeldt nyhedsbrev på jpdjapan.dk – har du også givet accept til at vi må bruge din mail til at kontakte dig via den oplyste e-mail med tilbud, nyheder og opdateringer.

Cookies
Vi anvender cookies for at gøre det nemt at handle og få en bedre oplevelse af hjemmesiden, vi benytter Google Analytics til analysering af trafik og for at kunne forbedre hjemmesiden.
Alle data der sendes mellem jpdjapan.dk og din enhed foregår via Secure Socket Layer (SSL) – dvs. at alt information som sendes frem og tilbage er krypteret.

Du kan læse privatlivsvilkår fra Google Analytics her.

Som registreret kunde hos JPD Japan ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse, mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi har registeret på dig eller til at få dine oplysninger slettet, al henvendelse bør ske til jpddk@jpdjapan.com